null

The First

null

The First

null

The First

Maak het verschil met ons Pro -Aging gezichtsserum

The First laat de tijd stil staan voor je huid.
Een zichtbaar mooiere, frissere en sprankelendere huid.

Handmade with love

The First is een zeer krachtig, in Nederland geproduceerd huidverjongingsserum. Het serum voedt, hydrateert én vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. The First is verpakt in speciaal violet glas zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

Verjongende werking

The First van MRC is pH-huidneutraal en bevat een unieke combinatie van stoffen waarvan bewezen is dat ze echt verjongend werken. Deze stoffen van hoogwaardige kwaliteit zijn in hoge concentratie aan het serum toegevoegd waardoor ze de huid verbeteren.

Huideigen ingrediënten

Onze huidverzorgingsproducten bevatten alleen natuurlijke of huideigen ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de gezichtsserum goed door de huid wordt opgenomen.

Snel resultaat

De snel werkende hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid al binnen enkele dagen er mooier en strakker uitziet. Na zes-acht weken is de huidkwaliteit sterk verbeterd en  zijn fijne rimpeltjes verminderd.

Onze belofte

The First van MRC bevat geen onnodige toevoegingen.
The First van MRC is zeer geconcentreerd en daarom heb je maar een druppeltje per keer nodig.

Resultaten

Een mooie en gehydrateerde huid
Een stevigere huid
Een glanzende huid
De huid ziet er frisser uit
Vermindert rimpels en fijne lijntjes
Verbetert de huidkwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg

MRC gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten die effectief zijn voor de huid.
Waar veel merken bepaalde stoffen toevoegen om dit op het label te mogen zetten, zonder op de werkzame concentraties te letten, heeft MRC gekeken naar de nodige concentraties van onze ingrediënten om deze echt verjongend te laten werken.
Al onze ingrediënten worden nauwkeurig getest in ons eigen en externe laboratorium om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Hyaluronzuur

Laag moleculair hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Laag moleculair hyaluronzuur dringt dieper in de huid door en sluit het vocht in voor een stralende huid.

Hyadisine®

Hyadisine® is gebaseerd op de werking van micro-organismen welke op mosselen leven die 8 uur per dag droog liggen tijdens eb. Ter bescherming hebben deze organismen natuurlijke stoffen ontwikkeld om de dreiging van uitdroging te voorkomen. Deze stoffen werken voor de mens op dezelfde manier als hyaluronzuur, maar binden nog effectiever water.

Argireline®

Argireline® is een peptide (korte keten van eiwit) die qua werking wordt vergeleken met Botox. Het peptide heeft het vermogen zenuwsignalen (neurotransmitters), die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, te blokkeren, zonder deze te verlammen. Hierdoor wordt de huid strakker, gladder en zachter.

Matrixyl 3000®

Matrixyl 3000® is een anti aging peptide en bevordert o.a. de aanmaak van collageen. Het vervaagt fijne lijntjes en het zorgt voor een stevigere en vollere huid. Een perfect anti-aging ingrediënt.

Hyaluronzuur

Hoog moleculair hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Hoog moleculair hyaluronzuur vormt een beschermend vochtfilmpje op de huid en vult oppervlakkige rimpeltjes op.

Niacinamide

Niacinamide versterkt de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Niacinamide staat er tevens om bekend pigmentvlekjes in de ouder wordende huid te verminderen

Matrixyl® synthe’6®

Matrixyl® synthe’6® vult de rimpels van binnen(uit) op, zowel op het voorhoofd als de kraaienpootjes en zorgt voor een zichtbaar gladdere en vollere huid.

Liefde-MR®

Een vleugje Liefde-MR® zorgt er voor dat de werking van dit krachtige handmade serum nog beter zijn werk doet. Liefde voor jezelf zorgt er voor dat je huid nog meer gaat stralen en helpt het verouderingsproces van je huid te vertragen.

Hoe breng je het serum aan?

Het resultaat van het anti-aging serum The First werkt het beste indien deze gebruiksaanwijzing goed wordt opgevolgd.

Stap 1

Reinig je gezicht met een milde cleanser.
Voor de huidconditie is het erg belangrijk om de huid goed te reinigen.

Stap 2

Maak je huid licht vochtig. The First dient namelijk te worden aangebracht op een vochtige huid. Dit is belangrijk omdat het product anders vocht uit je huid onttrekt.

Stap 3

Druk een kleine hoeveelheid (ongeveer 1 à 2 hele kleine druppeltjes) van het serum uit de airless bottle op je vinger en verdeel het over het gezicht.

Stap 4

Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken totdat het serum door de huid is opgenomen. Hierdoor werken de ingrediënten nog effectiever.

Stap 5

Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème (dag- of nachtcrème) aan om de poriën te sluiten. De crème zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen.

Voor beautyprofessionals

Mylène Ruyters Cosmetics, een nieuw Nederlands merk exclusief voor beautyprofessionals. Onze producten worden exclusief verkocht aan en door professionals in de beauty industrie. Is de interesse in onze producten gewekt? Wij komen heel graag in contact om de mogelijkheden te bespreken en eventueel verdere toelichting te geven. Wij staan volledig achter onze producten en dit willen we graag overbrengen.

The-First

Verkoop in de salon

Voor verdere ondersteuning van de salon behandeling kunnen onze producten in de salon verkocht voor thuisgebruik. De resultaten van de salonbehandeling kunnen thuis verdergaan door het gebruik van de juiste anti-aging producten.

The-First

Tijdens behandelingen

Onze producten zijn uitstekend om te gebruiken tijdens uiteenlopende salon behandelingen. Alle behandelingen waarbij serums en voedingsstoffen in de diepere huidlagen gesluisd worden, zijn perfect om te combineren met onze skincare producten. Ook is het een mooie aanvulling op behandelingen waarbij de huid naderhand extra openstaat voor de opname van voedingsstoffen.

Vegan
Onze producten zijn 100% vegan
Dierproefvrij
Onze producten zijn 100% dierproefvrij

Scrol over de afbeeldingen hieronder en kom meer te weten over MR cosmetics

Ingrediënten

De allerbeste ingrediënten met bewezen resultaten zijn in zo’n hoog mogelijke concentratie toegevoegd. Geen vulmiddelen of onnodige toevoegingen.

Onze producten zijn aan alle testen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica, onderworpen en goed bevonden. Tevens werken wij volgens de richtlijn GMP.

Alleen de beste verpakkingen en flesjes zijn goed genoeg. Wij gebruiken onze flesjes, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

Om de kwaliteit van onze huidverbeteringsproducten te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen. Made with love in NL.

#myleneruyterscosmetics

Follow us on instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🇳🇱 Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🇳🇱 Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🇳🇱 Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op