Meer over MR Cosmetics

Kom meer te weten over MR Cosmetics.
Onze waarden, beloftes en werkwijze.

de-beste-ingredienten
productie-in-eigen-hand

MR Cosmetics in het kort

Wij zijn een nieuw Nederlands onderscheidend merk exclusief voor beautyprofessionals. Vegan, dierproefvrij en milieuvriendelijk.

MRC gebruikt alleen de beste ingrediënten, duurzaam geproduceerd. MRC’s huidverzorgingsproducten bevatten alleen natuurlijke of huideigen ingrediënten.

Al onze ingrediënten worden nauwkeurig getest in ons eigen en externe laboratoria om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Bovendien hebben alle ingrediënten een bewezen werking.

Gebruikte ingrediënten zijn in zo hoog mogelijke concentratie aan onze producten toegevoegd, waardoor ze de huid echt verbeteren. Wij gebruiken geen vulmiddelen, onze cosmetica bevat geen onnodige toevoegingen.

Om de kwaliteit van onze huidverbeteringsproducten te kunnen garanderen, heeft MRC de complete ontwikkeling en productie in eigen handen.

Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De producten van MRC zijn aan alle testen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica, onderworpen en goed bevonden. Deze wetgeving heeft tot doel de volksgezondheid te beschermen.

Naast de cosmeticawetgeving bestaat er ook wetgeving voor de verpakkingen, de arbeidsomstandigheden, het transport en de bedrijfsvoering. MRC werkt volgens de richtlijn Good Manufacturing Practice (GMP) en voldoet hiermee aan de Europese regelgeving.

Wij gebruiken ook de best mogelijke verpakkingsmaterialen, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

Kortom; Cosmetica van deze tijd, met doeltreffende zichtbare resultaten.
Persoonlijk, korte lijnen…wij hebben alle kennis in huis voor vragen van onze klanten!

Handmade with love

MRC heeft graag zelf alle touwtjes in handen, om de kwaliteit zo optimaal mogelijk te houden en snel te kunnen schakelen in een markt die constant in beweging is. Daarom doet MRC alles zelf. De producten worden bedacht, geproduceerd, ingepakt en verstuurd door onszelf. Wij hebben het hele proces, van begin tot eind, in eigen hand.

Liefde voor jezelf en je omgeving

Schoonheid komt van binnen uit. Met liefde en plezier naar jezelf en je omgeving kijken zorgt er voor dat  die schoonheid naar buiten komt. Smeren helpt je om er nog mooier uit te zien! Het is nog beter om je huid ook van binnenuit te voeden. Onze levensstijl is van grote invloed op ons grootste orgaan; de huid. Onze huid houd van voldoende slaap, veel water, gezond eten, positieve aandacht (liefde), plezier en ontspanning.

MRC helpt je om te werken aan een goede levensstijl, door je te inspireren en te informeren.
MRC houdt zoveel mogelijk rekening met haar omgeving. MRC gebruikt zo min mogelijk papier en verpakkingsmateriaal en werkt zoveel mogelijk samen met lokale partners.

“The First secret to be beautiful is to love yourself”

Out of the box

Nog meer van hetzelfde of toch net even anders? Als je buiten de gebaande paden gaat zie je vaak hele mooi, bijzondere dingen. Door het “in hokjes denken” los te laten kom je op hele mooie (nieuwe) ideeën uit. Zo is Mylène Ruyters Cosmetics ook ontstaan.

Ode aan de vrouw

Het serum is een ode aan de karaktervrouw  die uiterlijk en innerlijk even belangrijk vindt. Een ondernemende vrouw die haar innerlijk durft te tonen; maar die zich ook kwetsbaar opstelt en aangeeft dat haar uiterlijk heel belangrijk voor haar is.

Kennis en ervaring delen

Kennis is onmisbaar. Als je iets niet weet, kun je het ook niet veranderen. MRC wil haar kennis op het gebied van lifestyle en huidverzorging niet alleen gebruiken  voor de ontwikkeling van (nieuwe) producten, maar wil het ook graag delen. MRC verteld wat er in haar producten zit en hoe de stoffen werken, maar deelt ook haar kennis en ervaring op gebied van gezond en gelukkig leven.

Delen maakt gelukkig

MRC komt daarom graag in contact met gebruikers/vrienden en wil hun ervaringen horen en zien.
“We maken de wereld graag een beetje beter en mooier door onze kennis en ervaring te delen.”

Openheid

Bij MRC krijg je wat je ziet en je ziet wat krijgt. Alle ingrediënten worden beschreven en wordt uitgelegd hoe ze werken en waar ze vandaan komen. Openheid betekent voor MRC ook open staan voor de wereld om haar heen, voor nieuwe ideeën, onderzoeken en de ervaringen van de gebruikers/vrienden van MRC.
‘’Bij ons geen superlatieven in reclameboodschappen of bewerkte beelden; what you see is what you get.”

Intuïtie

Het is belangrijk om naar je gevoel te luisteren. Je innerlijke bron van wijsheid weet altijd wat het beste voor je is. Kennis en feiten zijn belangrijk voor MRC, maar als er iets niet goed voelt, gebeurd het niet.
“Als iets een goed gevoel geeft gaan we er voor, als het stress oplevert past het niet in ons plan.”

Veilig

Veiligheid van onze producten is voor ons heel belangrijk. Daarom wordt het product eerst door ons zelf getest, daarna door een grote groep testpersonen en daarna wordt het product nog eens zeer uitgebreid getest in een aantal laboratoria. ​Elke batch die wij maken wordt ook nog eens in het laboratorium getest zodat je altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit.

Duurzaam

MRC volgt geen trends maar laat zich wel inspireren. De toenemende vraag naar natuurlijke producten is daar een goed voorbeeld van. Het behoud van onze planeet en haar grondstoffen wordt alleen maar belangrijker. Daarom kiest MRC er niet altijd voor om natuurlijke grondstoffen te gebruiken maar kiezen we alleen de beste en meer duurzame grondstoffen. We wrken met natuurlijke producten, peptides en synthetische producten en de inspiratie en de techniek komt altijd uit de natuur. Dat is naar onze mening de meest duurzame en logische manier.

de-beste-ingredienten

Onze ingrediënten

Alleen de beste natuurlijke & huideigen ingrediënten met bewezen resultaten zijn in zo hoog mogelijke concentratie toegevoegd. Geen vulmiddelen of onnodige toevoegingen.

testen

Certificeringen

Onze producten zijn aan alle testen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica, onderworpen en goed bevonden. Tevens werken wij volgens de richtlijn GMP.

verpakkingen

Verpakkingen

Alleen de beste verpakkingen en flesjes zijn goed genoeg. Wij gebruiken onze flesjes, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

productie-in-eigen-hand

Productie

Om de kwaliteit van onze huidverbeteringsproducten te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen. Made with love in NL.

Vegan
Onze producten zijn 100% vegan
Dierproefvrij
Onze producten zijn 100% dierproefvrij